Over Active Call

Bij de start van Active Call, in 1998, had de oprichter Guy Melis een duidelijk plan voor ogen: een telemarketingbureau gericht op kwaliteit.

In zijn vorige carrière werkte hij regelmatig met telemarketingbureaus en zag hij dat de nadruk vooral lag op snelheid en zoveel mogelijk scoren.

In zijn ogen kon dat anders. Active Call wil niet zoveel mogelijk telefoontjes afhandelen, maar zoveel mogelijk goede gesprekken voeren met uw potentiële klanten. Niet zoveel mogelijk leads scoren, maar goede en concrete afspraken maken voor u of uw sales- en accountmanagers.

Hij heeft jaren geleden zijn eigen ervaringen in Sales en HR gebundeld om een mooi bedrijf neer te zetten, waar hij vandaag nog steeds trots op is. Het contact met verschillende organisaties en het ondersteunen van uiteenlopende projecten, maar vooral het werken met een enthousiast team is iedere dag weer een mooie uitdaging.

De motor achter ons bedrijf is ons team van telemarketeers en televerkopers.

Zij zijn ervaren in het bedrijfsleven en nieuwsgierig naar u en uw bedrijf. Zij maken zich de diensten, producten en taal van uw organisatie snel eigen.

Het is een diverse groep mensen met kennis over uiteenlopende vakgebieden. B2C verkoop, B2B, Customer Service, … iedere telemarketeer weet in zijn/haar eigen stijl een gesprekspartner te overtuigen, kan luisteren als geen ander, pikt koopsignalen snel op en stelt de juiste vragen om dieperliggende behoeften te achterhalen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Utah: entertainment manager

Mr. Melis: zaakvoerder

Katrien: operations manager

Olive: entertainment manager